Yoğurtlu krep tarifini denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle iç harcında yeşillikler kullanılması fikri çok hoşuma gitti. Krepleri yaparken malzemeleri karıştırma aşaması ne kadar eğlenceli olacak, değil mi? Ayrıca, bu tarifin sağlıklı bir alternatif sunması da harika. Tam buğday unu ile daha besleyici bir hale getirmek de akıllıca bir tercih. Krepleri önceden pişirip buzdolabında saklayabilmek, misafirler geldiğinde işimi kolaylaştıracak gibi görünüyor. Sizce hangi iç harç en çok yakışır?
Yoğurtlu krep tarifini denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle iç harcında yeşillikler kullanılması fikri çok hoşuma gitti. Krepleri yaparken malzemeleri karıştırma aşaması ne kadar eğlenceli olacak, değil mi? Ayrıca, bu tarifin sağlıklı bir alternatif sunması da harika. Tam buğday unu ile daha besleyici bir hale getirmek de akıllıca bir tercih. Krepleri önceden pişirip buzdolabında saklayabilmek, misafirler geldiğinde işimi kolaylaştıracak gibi görünüyor. Sizce hangi iç harç en çok yakışır?
Cevap yaz