Bu yoğurtlu salatalık mezesi tarifini denemek istiyorum. Salatalıkları rendelerken fazla suyu çıkartmak için neden tuz ile bekletmemiz gerektiğini merak ediyorum. Sarımsak eklemek isteğe bağlıymış, ama sarımsak kullanırsam yoğurtla karıştırırken lezzetini nasıl daha iyi alabilirim? Ayrıca, taze nane veya dereotu ile süslerken hangi baharatlarla zenginleştirebiliriz? Son olarak, bu mezeyi hangi ana yemeklerin yanında sunmak daha uygun olur?
Bu yoğurtlu salatalık mezesi tarifini denemek istiyorum. Salatalıkları rendelerken fazla suyu çıkartmak için neden tuz ile bekletmemiz gerektiğini merak ediyorum. Sarımsak eklemek isteğe bağlıymış, ama sarımsak kullanırsam yoğurtla karıştırırken lezzetini nasıl daha iyi alabilirim? Ayrıca, taze nane veya dereotu ile süslerken hangi baharatlarla zenginleştirebiliriz? Son olarak, bu mezeyi hangi ana yemeklerin yanında sunmak daha uygun olur?
Cevap yaz