Bu yoğurtlu meze tariflerini okurken, özellikle yoğurtlu kabak mezesi beni çok etkiledi. Kabakların rendelenip tuzlanarak suyunun çıkması ve ardından zeytinyağı ile kavrulması gerçekten lezzetli bir başlangıç gibi görünüyor. Ayrıca, yoğurt ve sarımsak karışımının eklenmesiyle nasıl bir tat elde edileceğini merak ediyorum. Sizce maydanoz eklemek, görüntüyü ve lezzeti ne kadar etkiliyor? Yoğurtlu patlıcan mezesi de yaz günlerinde ferahlatıcı bir seçenek olduğuna göre, kısık ateşte pişirilen patlıcanların tadı da oldukça farklı olabilir. Közlenmiş patlıcanı yoğurtla birleştirmek, gerçekten harika bir fikir. Havuç mezesi ve çılbır tarifleri de oldukça ilgi çekici. Sizce bu mezelerin en çok hangi yemeklerle birlikte servis edilmesi daha uygun olur?
Bu yoğurtlu meze tariflerini okurken, özellikle yoğurtlu kabak mezesi beni çok etkiledi. Kabakların rendelenip tuzlanarak suyunun çıkması ve ardından zeytinyağı ile kavrulması gerçekten lezzetli bir başlangıç gibi görünüyor. Ayrıca, yoğurt ve sarımsak karışımının eklenmesiyle nasıl bir tat elde edileceğini merak ediyorum. Sizce maydanoz eklemek, görüntüyü ve lezzeti ne kadar etkiliyor? Yoğurtlu patlıcan mezesi de yaz günlerinde ferahlatıcı bir seçenek olduğuna göre, kısık ateşte pişirilen patlıcanların tadı da oldukça farklı olabilir. Közlenmiş patlıcanı yoğurtla birleştirmek, gerçekten harika bir fikir. Havuç mezesi ve çılbır tarifleri de oldukça ilgi çekici. Sizce bu mezelerin en çok hangi yemeklerle birlikte servis edilmesi daha uygun olur?
Cevap yaz