Yoğurtlu mantı sosu tarifini okuyunca aklıma hemen yemek sofralarımızda ne kadar özel bir yere sahip olduğu geldi. Sarımsak ve yoğurdun birleşimiyle bu kadar lezzetli bir sosun nasıl yapıldığını öğrendiğimde, mutfakta denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle zeytinyağında soteleyerek pul biber eklemek, sosun aromasını katlayacak gibi görünüyor. Sizce bu sosu başka hangi yemeklerle birleştirip sunmak en iyi sonucu verir?
Yoğurtlu mantı sosu tarifini okuyunca aklıma hemen yemek sofralarımızda ne kadar özel bir yere sahip olduğu geldi. Sarımsak ve yoğurdun birleşimiyle bu kadar lezzetli bir sosun nasıl yapıldığını öğrendiğimde, mutfakta denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle zeytinyağında soteleyerek pul biber eklemek, sosun aromasını katlayacak gibi görünüyor. Sizce bu sosu başka hangi yemeklerle birleştirip sunmak en iyi sonucu verir?
Cevap yaz